Tervehdys

 täältä saanee jonkinlaista kuvaa siitä, minkälaista taidetta harrastelen. Siis kaikista niistä kuvista, joita en ole skannaamalla pilannut, tai valokuvausvaiheessa. Heti kun saan internetyhteyden toimimaan kotonani, ja sen pahuksen kamerankin, laittelen lisää materiaalia tänne. Älkää edes kysykö, mitä sille skannerille on tapahtunut.

 Siksipä nyt julkaistujen töiden määrä on vähäinen ja taso heikko, mutta asiakkaiden painostuksesta tällaiset juosten kustut kotisivut tekaisin.

Mutta asiaan:

-rippi- tai ylioppilaslahja

-häälahja, vuosipäivälahja

-syntymä- ja nimipäivälahjat

-muutenvainlahjat, vaikka tuliaisiksi tai antamisen ilosta

Kukapa ei olisi pähkäillyt näitä. Kun kaikilla on jo kaikkea ja ihan hirveitä summia ei olla valmiita maksamaan joka kissanristiäisiä varten, niin mitä sitä oikein hankkisi. Miten olisi taulu? 

Muotokuva esimerkiksi päivänsankarista, hänen lemmikistään, piirretty jäljennös sukuvalokuvista tai hääkuvasta tai mistä hyvänsä aiheesta josta hän pitää, vaikka kotitalosta maisemataulu tai lomavalokuvan perusteella Välimeri seinälle väikkymään.

Ja itseäkin voisi hemmotella. Edesmennyt tai vielä iloisesti häntää heiluttava Murre sohvan päälle ja kihlakuvasta taulu kammariin?

 

Rohkeasti ottakaa yhteyttä. A4-lyijykynämuotokuva maksaa 20-40 euroa, riippuu tehtävän haasteellisuudesta (esim. montako ihmistä tulee samaan kuvaan) ja puuvärityö lähtee noin kolmestakympistä. Vesivärityö siinä 30-50 euroa. Riippuu mistä roikkuu. Katsotaan yhdessä työlle hinta, toteutus ja toimitus! Postikulut sisältyvät hintaan. Muotokuvahan voidaan lähettää vaikka suoraan päivänsankarille jos tulee kiire, tällöin tilaaja saa sähköpostitse valokuvan hyväksyttäväkseen.

Markkinoin itseäni myös luotettavana asiakaspalvelijana.

[email protected] tai 040-7729535