Nämä seinät olivat aivan perseestä revityn näköiset. Täynnä reikiä, kengänjälkiä, roiskeita ja kittilänttejä.

Kahden kuukauden jälkeen Espoonkruunu lähetti maksusitoumuksen, ja niin sitä mentiin vuokra-autolla K-Rautaan. Myyjä heitteli kärryn täyteen pensseleitä, santapaperia, teippiä ja teloja kunnes loppusumma ylitti 160€. Eikä omaa lompakkoa tarvinnut edes vilkaista! What a feeling!

Linssilude.

'

Innostuttiin viikonloppuna kasveja ostaan. Niitä taitaa olla jo sataa lähemmäs. Tässä muratti, sekä Vantaan Viherpajasta että Ikeasta 4,95€. Bauhausista olisin saanut melkein kaksi tuohon hintaan...

Bauhausista saikin 3 kotimaista hyasinttia 3,95€.

Viirivehka Viherpajasta 1€, samoin kartionmallinen ruukku. Täytin mullalla ja panin huipulle joulupallon. Sydämenmuotoinen keramiikkaruukku oikealla oli muodissa kesällä, nyt niinikään euron poitohyllyllä. Uusi kodinonni Viherpajasta 2,95€. Atalaanmuuttopäivänä ostettu kuoli, saas nähdä onko tämä onnellisempi koti.

Ja Huutonetistä korituoli 7€. Suunnittelen sen viemistä kirjastoon ja tyynyttämistä muhkeaksi. Nyt siinä on lampaantalja, ei kissa. Tällaisessa tutustuimme ja suunnittelimme yhteenmuuttoa, mutta tuoli jäi kyydistä. Nyt on uusi etukäteisjoululahjana.