Onpa ollut kaikenlaista, ylimääräisiä töitä sairaslomien takia, hautajaisia ja viikonloppuvieraita. Tänä aamuna keksittiin sitten hankkia kissanpentu, kun joku oli ilmoituksen ulko-oveemme läntännyt. Tiikerillä ei ole vielä nimeä eikä siitä ole kunnon kuvaakaan, kun on niin villi ettei ehdi...

Sisustusasioita on toki tullut omaankin kotiin aikaansaatua. Alivuokralaisen huone pitää kohta laittaa uusiksi, mutta ennen isompia rymsteerauksia keskityin tammialen avulla tekstiilipuoleen.

Onnenpekkoja siis ollaan. Kaljaa myy ainakin Alepa.

Tiimarista sain vihdoinkin oikean höyhenpuuhkan!

Kasvit taas olivat alennuksessa Kodin Terrassa.

Violetti turkistyyny Prismasta, vaaleansininen käyttämättönä kirpparilla kahdella eurolla! Huopa Jyskistä 14€ (paljon halvempi kuin lampaantalja, jota ensin aioin) ja satiinipäällinen eurolla. Näitä tuli ja tulee ostettua paljon. Lisäksi haen samanväriset, tumman liilat veluuriverhokankaat kahdeksalla eurolla jahka kerkeän kissalta ym huvituksilta.

Hieman harmonisempaa-kokeilu. 50x50-tyynynpäälliset olivat Jyskissä vain 0,50€, joten kokeilla voi nyt vaikka mitä.

Milläköhän värillä nuo harmaat korvaisin... Keltainen, ehkä?

Afrikkavaikutteita. Taulu 1,50€ kirpparilta ja lampunvarjostin, euron samasta paikasta, sopii siihen täydellisesti. Finlaysonin tabletti on ikivanha, kukkapöytä on anopilta joka sai sen naapurin pojalta joka sai sen... Kissanpentu sai seeprahuovan, vaikka itse muistuttaakin enmmän tiikeriä.