Oiskohan tämä nyt hyvä. Hmm.

Mennään saareen yöksi, jee! 8€ menopaluu Kivenlahdesta Isoon Vasikkasaareen. Siellä ei saane telttailla, mutta naapurisaarissa kyllä. H&M Homen alennusmyynnistä hankittiin jo viime viikolla samaa sarjaa retkialusta ja melamiini astiat. Junan ravintolasta olen niitä aiemmin ottanut föliin, pessyt ja uudelleenkäyttänyt, mutta nyt on oikein nätti sarja valmiina. Toivottavasti saan otettua kuvat niistä ja teltasta, liikkuvasta mökistämme, joka piti jo juhannuksena testata metsäpalstallamme Pohjois-Karjalassa. Iski vain neljänkymmenen asteen kuume, joten haaveeksi jäi "mökkeily". Tänä viikonloppuna on sitten kyse "telttailusta". 

Kameraa vain riivaa jokin. Minulla olisi paljon kivoja kuvia jemmassa, mutta joku lenkki ei nyt pelitä ketjussa.

Tätä toista mattoa, parvekkeelle, näprään samalla kun luen Johdatusta Feministiseen Mediatutkimukseen. Jaksan aina ihmetellä, että onko tämä minun opiskeluni yhtään mistään kotoisin vai onko se todellakin SIELTÄ. Toiset opiskelevat luonnon ja ihmishenkien pelastamiseen tarvittavia tietotaitoja ja minä luen sivukaupalla normatiivisten sukupuoliroolien pervottamisesta (mikä sana!), papuauusiguinealaisista spermanjuottamisrituaaleista ja kyljenvaihtosäännöistä pohjanmaan yöstelykulttuurissa!

Tarpeeksi laajassa mittakaavassa kun katsoo, ovat meidän suuret projektimme kuitenkin pisaroita meressä. Me elämme täällä pienen hetken ja teemme pienenpieniä tekosia. Olemme sellaisia pikku muurahaisia, joita Jumala korkeuksistaan katselee. Suuruudenhulluja pikku muurahaisia. Jos minä toistaitoisena taivaanrannanmaalarina tässä huseeraankin, ei se mitään haitanne loppupeleissä. Ei tullu lääkärii ei lakimiestä. 

Tuollaisen hienon raapimapuun kerkesi Aniskin vielä testaamaan. Stockmannilta kuulemma. Jotain kuusikymppiä ollut, mutta Huutonetistä saa kaikkea pikkurahalla. Tykkään:) Vanhoista vaatteista virkatussa korissa on kissanlelukokoelma. Kovassa käytössä. Kultu Paskis 10 kk on välistä turhaskin leikkisä. Paras riehuaika ainakin näillä helteillä on nimittäin lähempänä puoltayötä.