Rakastan tätä kuuta. Syksy saapuu pikkuhiljaa, väriloisto syvenee, illat pimenevät ja tähtiä alkaa nähdä joka yö. Tuuli kuiskii salaisuuksiaan ja riepottelee välillä tuimastikin, Maa antaa alkaa satoa, korvausta saamastaan hoivasta ja kesän työstä.

Olimme maalla viikonlopun, toin kunnon kuorman marjoja, juureksia, nokkosia ja kerppuja. Nyt on kolmisen viikkoa putkeen töissä. Viime viikolla työllistyin osa-aikaisesti myös sekatavarakauppaan. Saan tästä lähin alennusta 20% sisustustavaroista! Tänään menen ostamaan jotain pientä sen kunniaksi. Jottain ihan pientä, kuten vaaterekin...

Kyllä tämä siis tästä. Näistä kahdesta duunista repii kyllä sen verran rahaa, että saa laskut maksettua ja ehkä jää inasen säästöön. Ensimmäistä kertaa sitten omilleni muuton! Ja kandin teen tässä sivussa, en ajatellut käydä kuin kaksi kurssia nyt syksyllä. Enpähän nosta opintotukeakaan enää, sitäkin voisi juhlia! Kansalaisopisto sen sijaan tarjoaa mielenkiintoisia kursseja, ainakin itämainen tanssi ja käsityökurssit kiinnostavat.

IHANA ETEISEMME.

Kerroin siitä yöpöydästä. Nyt se on ensimmäiseen kertaan maalattuna:

Tulen sutimaan siihen vielä jotain kultaväriä, että sopii paremmin värimaailmaan.

Ukon synttärilahja tuo naulakko ja korttina toimi onnitteluviesti liitutaulussa. Ruusun hirtin eilen.

Roskiskatoksestamme löytyi tällainen aarre. Vastaavahan maksaa kaksikymppiä Ikeassakin. Niitäkin porukka on laittanut sinällään seinille.

Näin. Hieman kiusaa tuo oman taiteen rivi. Ei vain miellytä vielä silmää asetelmana.

Korjasin kontaktimuovilla pöydänpinnan. Tuota astiaa olen haikaillut vuosia Tiimarista, kun se vielä maksoi kahdeksan euroa. Nyt se oli alle euron.

Kalaverkkokin on Tiimarista kahdella ja puolella eurolla.

Maalasin Tiimarin puutuolin väreihin sopivaksi.