Eilisenä vapaapäivänä kerkesin vaikka mitä. Uskomattoman hyvää tuollainen rokuliday tekee kolmen viikon työputken jälkeen! Heräsin ilman kelloa, kävin gyniksellä, kuuntelin afrikkalaista kulttuurielämystä Kiasmalla, söin apteekinsalmiakkia ilmaisdösässä Ikeaan... Siellä shoppailuista myöhemmin, pakko hehkuttaa loppuun. Söin Ikeassa hyvin, tulin kotiin ja vaatteet vaihdettua Mäkin kautta Anna Erikssonia ja PMMP:tä kuuntelemaan ilmaiskonsertiin Baronahallille. Ja nyt tänään on Taiteiden yö, jonne riennän suoraan töistä, ja lauantaina Espoo-päivä kaikkine ilmaisaktiviteetteineen!

Tämäkin on nyt valmis!

Maalattu ja verkotettu ja kootti.

Eteisestä tupakeittiöön.

Tupakeittiöstä eteiseen. Kissanhiekkalaatikko pilaa kokonaisuuden, mutta jossakinhan senkin täytyy olla. Ei muuten uskoisi, miten kauhean hajuista paskaa (ja miten paljon!) noin pieni pentu vääntää.

Niin ne shoppailuit! Verhokangasta 1,95€/m, ja pärmäysnauhaa, jolla silitin verhot kokoon heti tänä aamuna. Uskomatonta sekin, miten paljon ehtii kun on iltavuorossa! Ennen kahtatoista kerkeää tehdä vaikka mitä, kuten käydä vanhan pomon luona kahveilla. Uudessa työpaikassa olisi sisustusvastaavan paikka auki... Olen tuurannut sitä, mutten tiedä uskallanko hakea...

Kaikki nyt on mielestäni uskomatonta.

Ostin elämäni ensimmäisen silityslaudan: www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50119054. Kaikki on aiemmin silitetty pyyhkeen päällä jollain tasaisella pinnalla. Nyt sekin vaiva helpottuu!

Samoin hankin tuuletustelineen. Ihan tarpeen esimerkiksi peitolle, kun kaksi ihmistä hikoilee ja yksi kani kusee kaiket yöt. www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60179434. Tuo oli Jyskissä tarjouksessa kympillä, ja harmittelin kun en saanut sitä, sillä Tarjoustalossakin se on kaksikymppiä. Vaan Ikeassahan se ei ole kahdeksaa euroakaan:)

Ja tietysti kopion teitä kanssabloggaajat ja hankin tuon huovan Ikeasta. Anteeks.

Mut on se kiva, kuin pilvimassaa.

Näkymä pilvisohvalta.

Tähän etsin kierrätyksestä senkkiä. Aikanaan. Ja siihen tulee myös verkko-ovet!

Keittiössä onkin tullut aikaa vietettyä, kun on säilötty sienet ja marjat ja omenat ja raparperit.

Kohta leivon mudcaken, koska kaveri tulee viikonlopuksi. Eikun...