Vuosi ollaan saamassa päätökseen. Toista tällaista ei toivottavasti tule. Paljon ikävyyksiä on koettu, mutta toisaalta taas välillä on ollut upeita hetkiä. Upeita olivat muutto uuteen kotiin, kolme ulkomaanmatkaa, kaksi uutta perheenjäsentä (kissanpennut) ja monet muut tapahtunmat. Sain toimitetuksi ja julkaistuksi taas yhden kirjan ja tehtyä paljon taidetta myyntiinkin. Ikäviltä tuntuivat potkut (yhdet saadut, yksi uhka ja yksi pakon sanelema oma irtisanoutuminen), rahavaikeudet, erinäiset ihmissuhdeongelmat ja kissavanhuksesta luopuminen. Pitkällinen vaihto-opiskeluprosessi on nyt saatu onnelliseen päätökseen- löhden Afrikkaan 16. päivä. Majoituksesta ei ole vielä mitään tietoa, mutta se tuntuu näiden vaikeuksien jälkeen jo sivuseikalta. Apurahan maksupäivä on huomenna. Liput ja vakuutus jo on, samoin rokotteet. Ensi viikolla alkaa taas Lariam-kuuri. Tähän laitan pari kuvaa edelliseltä Afrikan-reissulta, työskentelin silloin Gambiassa:

Rikkaan tyypin kotiportti.

Meidän vuokrahuoneistomme sijaitsi tässä rakennuksessa.

Näkymä parvekkeelta. Meren värit ovat upeat.

2,5 metrinen krokotiili...

<3

No niin, se siitä. 

Sisutukseen. alennusmyynnissä on siis käyty.

En oikein saa makuuhuonetta haluamaani kondikseen. Olen taas shoppaillut huutonetissä (ja myyn siellä kirjoituspöydän tuolia viidellä sentillä). Saas nähdä, mitenkä ilme muuttuu kullanvärisellä päiväpeitteellä. Tässä näkyy yöpöytä, joka on tuunattu pikkulipastoksi - laatikon etupaneeli on koristeltu uusiksi.

 

Sinkkisydännumerointi:

Uusi yöpöytä.

Kirpparilta kynttelikkö. Pöytäliina on tilattu. Hieman iskee silmään vielä tuo vaaleansininen tyyny, mutta sehän peittyy liinan alle. 

Tilasin myös sisustustarroja:)