Tällaisen asteittaisen muodomuutoksen on makuuhuone käynyt läpi. Sänky oli ensin vastakkaisella seinällä, mutta remontin yhteydessä muutti paikkaa. Yleisilme rauhoittui paljon koko kämpässä kevätsiivossa. Oikeanpuoleisin kuva on tässä vertailussa aina uusin. 

Päiväpeite Kodein Ykkösestä, tyynyliinat kenialaisista kangoista paitsi ruusutyyny vanhoista sukkahousuista, hylly Tarjoustalosta.

Yksityiskohtia. Korunaulakko lankunpätkästä.

Työpöytäkin on rauhallisempi. Tyhjässä aukossa ylähyllyllä jemmataan liitutaulia, johon kirjataan tekemättömät työt. Tällä hetkellä: vaihda mullat ja pese matot. Valkoiset pahvisäilyttimet Ikeasta, meriruokokorit Tiimarista ja POST-laatikko Nyssäkästä.

Oikea nurkka ennen.

Nyt. Verhokangas Ikeasta kuten (maalatut) työpöytä ja kirjahylly. Kumpikin maksanut noin 15€.

Kirjahyllyt ennen.

Nyt. Kynttilä- ja ompelulaatikko Hong Kongista.

Yleisilme ennen.

Ja nyt.

Sänky ennen ja nyt. Pyöreä samettityyny H&M Homesta. Sängyll'ä on pakko pitää muovilakanaa virkatun päiväpeitteen päällä, koska kani_kusee_koko_ajan. Okei, melkein koko ajan. Se kehittyy pikku hiljaa sisäsiistiksi! Ja joo, tuo muovinen pyykkikori on ruma, mutta ainoa järkevä tapa säilyttää ompelukankaita ja keskeneräisiä töitä.

Ennen ja nyt:)

Kurren häkkikin on vähän paremman näköinen tuossa, mutta aion silti hankkia sille uuden ensinnäkin ehjän ja toiseksi jonkun muun värisen häkin... Heinät, purut ym ovat säilössä H&M Homen kangaskoreissa.

 

En tajua kuinka tuo seinä on noin sekaisen näköinen valkokuvassa?

Oikeasti se on näin hiano.

Eteinen ennen ja nyt.

Eteisen yksityiskohtia.

Veski on pysynyt aika samanlaisena.

Lisää eteis"aulan" yksityiskohtia nykyjään. Liitutaulu ja naulakko Citymarketista.

Tällainen oli olohuone ennen... Tuo beigepäällis-kuva on sitten muuttopäivää seuraavalta päivältä.

Nyt: puulaatikot Valintatalosta pelastettuja, kehys roskakatoksesta, pinkit kukkaruukut Ikeasta, pullolaatikko kirpparilta, sohvanpäällys Huutonetistä (ja värjätty), sohvapöytä Ikeasta (jo kertaalleen maalattu kulumisen takia), sen liina Indiskasta, sohvatyynyistä ruudullinen H&M Homesta, pinkit Jyskistä, valkoinen tekstillinen Tiimarista ja loput itse tehtyjä. Matto Tarjoustalosta.

Tämän näköistä siellä oikeasti on<3

Ja tällaista. Sorke, en osaa kääntää kännykkäkameran kuvia. Kissat Partyliteä, jota anoppi meille kerää<3 

Parveke viime kesänä ja syksynä.

Parveke tänä vuonna.

Ja lopuksi Tansanian keittiöni versus Suomen. Ei, ei siitä hanasta tullut vettä mutta se lavuaari veti likavedet onneksi!