Palautin juuri valmistumishakemuslomakkeen ja tutkintotodistuspyynnön. Kohta sitä ollaan niin kandidaattia että. 21.päivä saan paperit handuun ja sitten mennään Ekbergille kahville! Ostin Kierrätyskeskuksesta 15 centillä valkoisen  keinokrokotiilinnahkaisen jakku ja minihame-setin sitä päivää varten. Tämän kukan (lemppari) sain jo valmistumislahjaksi ukolta. Itse ostan itselleni vihdoinkin sen puisen palikkakalenterin, pannaan ihan 11 euroa haisemaan!



Kun en ihan kaikista välkyimpiin kuulu, en osannut kääntää kuvaa, mutta tässä joulumaistiaisia jo. Peruskynttelikkö on spreijattu hopeiseksi ja siinä on Tiimarin höyhenköynnöstä ja. 

Sohvalla on HongKongin tarjoushuopa, samasta paikasta kuumavesipullo (löytyykö?), Jyskin pinkit tyynyliinat, pari itse virkattua ja Tiimarin Love- sekä H&M Homen ruutupäälliset.

Matto ja huopa itse virkattuaja, maton kuteet jopa itse leikattuja. Siitä löytyy puhkikulutettuja  Dubain tuomisia ja pikkuhousua ja kesätoppia yläasteajoilta... Taas olisi pari lakanaa leikata kuteiksi, kunhan kerkiää. Puput niitä aikoinaan jyrsivät riekaleiksi, ovat vanhemmiten rauhoittuneet. Eivät enää kusekaan sänkyyn. Jopa piapant lasketaan nykyään häkkiin. Ovatkohan ne enää ihan terveitä...? Virkkaan par'aikaa anarkistimarttojen keräykseen vauvanpeittoa ensikotiin. 

Orkideat kukkivat! Toinen odottaa lahjaksilähtemistä. Tulilatva on pelastettu alekorista, se oli euron ja orkideat peräti kaksi. Happy Halloween! Sohva oli eilen parvekkeen oven edessä, kun huoltomies oli suodattimia väännellessään "sisustellut". Ukko oli luullut, että ko. asemointi on nyt in ja oli kiipeillyt sohva yli koko illan matkoillaan parveekkeelle...

Tein vanhasta Tiimarin kranssista uuden Tiimarin höyhenköynnöksellä ja ruusu-ledvalonauhalla. Kranssi valaisee kivasti porraskäytävää, ei tarvitse yölläkään valoja. 

Työhuoneessakin on HongKongin tarjoushuopa (3€). Läppäri latureineen roikkuu kangaskassissa poissa jyrsijöiden ulottuvilta.

Mistä näitä huonekasveja oikein tulee? En löydä niille enää kunnon paikkoja, ja kohta tulevat hyasintit ja amaryllikset ja KUUSI. Tila loppuu!

Ostin neljälläkympillä bonsaita ja viidellätoista alusen. Saas nähdä, pysyvätkö nämä hengissä.

Uskalsin taas yrittää kodinonnea. Jo kaksi olen tappanut, ensimmäisen Tampereella ja toisen edellisessä kämpässä. Tämä tutnuu diggaavan olostaan. Hortensiat yritän säästää ensi kesään, ne tekevät jo uutta, vaikka ensin masentuivat sisätiloista. 



Kierrätyskeskushylly, oliko 4€. 

Kierrätyskeskushylly, 1,6€. Lasin takana Muurla- ja Partylite-, ja Pentik-kokoelmat sekä Tunisiantuliaisia.

Ahdistaa vähän tämä ahtauden tuntu. Liikaa tavaraa.  


Yöpöytä Kierrätyskeskuksesta 4€. Laatikoista maksoin neljäkymppiä Tarjoustalossa, mutta sainpahan ukon keskeneräiset maalaukset pois parvekkeelta lojumasta.

Tuunaamani yöpöytä, Indiskan sikakallis lintukoukku vetimenä.