Tässä on ollut kolme tenttiä viikkoon, kahdesta on päästy läpi rimaa hipoen ja tänään on vielä kolmas... Se on sitten se viimeinen kandidaatintutkintoon. Opintopisteitä on nyt 189, viimeiset 10 jo maisterintutkintoa varten. 30.päivä palautan valmistusmishakemuksen ja ensi kuun 21.valmistun! Siis jos pääsen tämänpäiväisest'ä pakollisesta ruotsin tentistä läpi... Gradu on jo hyvässä alussa. Lähes kaikki pakolliset kurssit tulee suoritettua tänä lukuvuonna, ensi vuonna sitten kentälle aineistoa hakemaan. Ei tässä muuten, mutta kun on niin kiire kaiken aikaa kokopäivätöiden ja opintojen loppusuoran kanssa... Päivitetään nyt vähän blogia taas ja otetaan ommoo lommoo hommista. Ne, mitä eilen jäi tekemättä ovat jo muutenkin myöhässä. 
Eniten Vuodatuksen kaatumisessa harmittaa muistojen häviäminen. Minulla ei taida olla nyt yhtään kuvaa Tampereen tai Tikkurilan ajoista, kun kameran muistikorttikin vioittui Tansaniassa. Samoin Tansanian ajasta minulla ei ole kuin pari suttuista kännykkäkamerakuvaa. 
 
    

Tässä Ikean maalatusta kirjahyllystä (noin 15€) ja banaanilaatikoista (o€) koottu olohuoneen hyllykkö. Maalikaan ei maksanut mitään, kun edellinen vuokranantaja atrjosi sen remonttiin ja velvoitti viemään loput LITRAT mukanaan tai tulee jätehuoltomaksu perään! Kuten huomaatte, olen alkanut kerätä nalleja. Talunkehys löytyi roskakatoksesta, lampunvarjostimen työkaveri lahjoitti. Orkideat pelastin työpaikan roskiksesta, ja ne kukkivat vähän väliä, kun on noin valoisa paikka. Ikean lattiavalaisi maksoin noin 8€, se on toiseksi edelliseltä käynniltä eli aika uusi:)


Lasipurkkikin on työpaikan hävikistä. Sen sisällä on patteriledvalo. 


Vähän Halloweenia. Nukkamatto on Tarjoustalosta ja maksoi jotain 40€, eli ihan hirveästi. Vain sänky on ollut kalliimpi! HuutoNet-sohvan olen päällystänyt erään yhdeksänkymppisen virkkaamalla päiväpeitolla. 



Peräkonttikirppiksen vanha ikkuna ja pellavaliinalal (HuutoNet) amazoninlilja ja paavalinkukka, kumpikin odottamassa kukintaa. 



H&M Homen ihanuus: leivospurkki, 9,95€. Nykyään meillä syödään paljon herkkuja. Nytkin sisällä on amrenkeja ja kookospalloja.


Askartelin vanhasta kynttilänjalasta ja uudesta lasilautasesta keksivadin.


Romanttienn yöpöytä. Suolakivilyhty puhdistaa ilmaa ja vesilasi kosteuttaa.



Tekoturkispeite on uusi, Jyskistä, tarjouksessa kaksikymmentä euroa. Lampaantalja on tuliainen Tunisiasta, jossa maksoin siitä noin 7€. Osa tyynyliinakankaista ja kuviollinen verhokangas ovat Itä-Afrikasta. Päiväpeite Ikeasta, melkein kolmekymppiä.



Afrikkaseinä. Tuoli Kierrätyskeskuksesta, matka-arkut muutamilla euroilla kirpputoreilta haalittuja. Ne ovat oikeati vanhoja. Tekovanhoista saa nykyään pulittaa noin 50€, kun ne olivat juuri muodissa. Matto on Anttilasta, pyykkikori Ikeasta.



Ovinäkymä kamariin. Kristallikruunu HuutoNetistä.



Vierassänky/sohva. Hyttysverkko palveli minua Tansaniassa. Se siukan kellastui siellä, mutta se on vain osa tarinaa. En halua valkaista sitä.



Verhokangas Ikeasta.



Työhuoneeni hyllykkö.

Näitä koulaan: http://www.jysk.fi/210/211/4832926/a/catalog Täytynee hakea huomenna. Minulla on 3€:n lahjakorttikin sinne. Sain sen heidän hienon tarjoustakuunsa takia. Jos ostamasi tuote on kahden viikon sisään tarjouksessa, saa kuittia vastaan erotuksen takaisin!
Tänään taidan mennä solariumiin.