...jotka käyttävät kuukautissiteitä ja pikkuhousunsuojia! Jokainen Always-paketti, jonka näen, saa minut raivoihini. Ne ovat epäekologisia, kalliita, aiheuttavat hiivatulehduksia kun alapää ei hengitä, ne ovat epämukavia ja ne haisevat! Tiedän, koska olen nainen. Oma menkkaurani alkoi räteillä, ei hyvä. Ne päästävät läpi ja kai sen nyt kaikki huomaavat, jos on kilo isän vanhaa flanelllipaitaa pöksyissä. Käyttökelvottomat vaaterievut kannattaa kierrättää marttojen lumppukeräyksiin http://www.martat.fi/piirit/uusimaa/marttailu/kaytetyn-tekstiilin-keraykset/ tai palauttaa H&M:ään saaden etusetelin vaivanpalkaksi, http://www.hm.com/fi/longlivefashion.

Ei siteitä, ei rättejä - mitä sitten? Kyykitään maalattialla viikon päivät kuin afrikkalaiset heimonaiset ennen? Ette halua nähdä kuvia omista välineistäni, koska a)ette halua ja b)kameron rikki. Kuukuppi! Se on numero 1: kestää toistakymmentä vuotta, ei haise, ei vaadi lisätarvikkeita, pari tyhjennystä päivässä ja pari minuutin keittäminen kerran kuussa käytön lopettamisen jälkeen. http://kauppa.ruohonjuuri.fi/kuukautiskuppi-pieni-koko/LUNETT-6430024460124/dp?openGroup=680 Kivutkin vähenevät, ja menkoista tulee niin helpot, että koko asian voi unohtaa!

Pikkuhousunsuojien tarpeessa ne voi tehdä itse, tai jos ei osaa ne voi ostaa esimerkiksi Ruohonjuuresta, http://kauppa.ruohonjuuri.fi/kankainen-pikkuhousunsuoja-varillinen/MAIJAT-6430024812312/dp?openGroup=703.

Aiemmassa postauksessani ehdotin ystäväpalvelua, se taitaa olla jo toiminnassa ulkomailla: http://www.city.fi/artikkeli/ystavan+vuokraamisesta+helpotusta+yksinaisyyteen/5690/. Se ei ehkä ole niin tolloa kuin ensiksi kuulostaa. Tolloa on ostaa valmiiksi kuorittuja banaaneja solumuovipakkauksessa.